In ons vorige blog hebben we het belang van eigen regie behandeld bij de implementatie van vitaliteitsmanagement. In dit blog gaan we wat dieper in op de mentale dimensie.

Bij vitaliteitsmanagement hangen; eigen regie, de mentale-, sociaal-emotionele- en fysieke dimensie en missie en identiteit nauw samen en beïnvloeden elkaar. Voor een vitale organisatie zorgt MARK in Company op zowel individueel, team- als organisatieniveau voor blijvende gedrags- en cultuurverandering en besteedt, naast de andere dimensies, ook aandacht aan het mentale aspect.

Mentale dimensie

Alles wat niet fysiek is, maar met de psyche te maken heeft, is mentaal. Dat klinkt misschien zweverig, maar dat is het allerminst. Juist de manier waarop de medewerkers denken, hoe ze tegen zaken aankijken en wat ze daarbij voelen, kan vitaliteitsmanagement binnen organisaties maken of breken.

De vitale organisatie

De experts van MARK in Company werken samen met je medewerkers aan het mentale aspect. We kijken welke gedachten de medewerkers hebben over de organisatie en over zichzelf; wat de visie van de organisatie is en of die past bij de visie van de medewerkers en hoe medewerkers intellectueel en creatief worden uitgedaagd. Voor een duurzaam vitale organisatie is het belangrijk om stil te staan bij ondersteunende en belemmerende gedachtes en overtuigingen. We vergroten hiermee het draagvlak binnen teams en de organisatie en zorgen dat het stellen van haalbare doelen eenvoudiger wordt.

MARK in Company werkt aan vijf dimensies

Alleen werken aan het mentale aspect is verleidelijk maar deze dimensie kan niet los gezien worden van de overige vier dimensies. MARK in Company maakt pijnpunten op het mentale vlak binnen teams en organisaties in no-time inzichtelijk en laat zien hoe je deze kunt transformeren naar duurzame en door de medewerkers gedragen oplossingen. Alleen door op vijf dimensies aan vitaliteit te werken behalen we duurzame diepgaande resultaten. Onze aanpak is zo ingericht dat iedereen in het team de inzichten direct kan toepassen in de praktijk.

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download karbonn firmware
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course