Vitaliteitsprogramma’s van MARK in Company

Als organisatieadviesbureau biedt MARK in Company advies, individuele coachingstrajecten en groepsgewijze vitaliteitsprogramma’s. De programma’s kenmerken zich door een integrale en pragmatische benadering van balans en vitaliteit.

Investeren in een vitale organisatie loont

De kracht van MARK In Company zit hem in de eenvoud, een laagdrempelige aanpak voor het realiseren van een vitale organisatie met grote impact op het niveau van medewerker, afdeling en de organisatie. MARK In Company zorgt voor bewustwording dat vitaliteitsmanagement implementeren om gedrags- en cultuurveranderingen vraagt. Na de bewustwording volgt de implementatie, realisatie en borging van de vitale organisatie.

Onze vitaliteitsprogramma's

Inspiratiesessie vitaliteitsmanagement

Tijdens de masterclass vitaliteitsmanagement ga je op drie niveaus aan de slag: de vitale medewerker, vitale teams en de vitale organisatie in zijn geheel. Ook maak je je eigen totaalbalans op vanuit je rol als medewerker en ga je met een concreet actiepunt naar huis om jouw eigen balans te verbeteren.

Lees meer >

Quickscan Organisatie in Balans™

De Quickscan Organisatie in Balans™ is een unieke methodiek waarmee je de pijnpunten binnen
een team of organisatie in no-time inzichtelijk kunt maken en deze kunt transformeren naar
duurzame en door de medewerkers gedragen oplossingen.

Lees meer >

Vitaliteitscheck in 1 dag

De Vitaliteitscheck in 1 dag” is een zeer doeltreffende manier om het thema “vitaliteit” op een plezierige manier te introduceren bij grote groepen medewerkers. Deze workshop wordt door veel werkgevers als kick-off ingezet, bij de implementatie van vitaliteitsbeleid in de organisatie.

Lees meer >

Vitaliteitsprogramma Vit@al!

Het vitaliteitsprogramma Vit@al! draagt bij aan productieve teams. Het motiveert je medewerkers om aan een gezonde leefstijl te werken. Dat zorgt voor meer energie en minder stressklachten. Een win-winsituatie voor werkgever en werknemer.

Lees meer >

Individuele Vitaliteitscoaching

Als je medewerkers lekker in hun vel zitten, zijn ze productiever en minder vaak ziek. Individuele vitaliteitscoaching draagt bij aan de motivatie van je medewerkers om aan een gezonde leefstijl te werken.

Lees meer >

Een greep uit onze referenties