Vitaliteitscheck in 1 dag

De “Vitaliteitscheck in 1 dag” is een zeer doeltreffende manier om het thema “vitaliteit” op een plezierige manier te introduceren bij grote groepen medewerkers. Deze workshop wordt door veel werkgevers als kick-off ingezet, bij de implementatie van vitaliteitsbeleid in de organisatie.

Inhoud & Programma

Tijdens de training Vitaliteitscheck in 1 dag maakt je medewerker zijn eigen totaal-balans op door middel van een integrale vitaliteitscheck. Hij krijgt inzicht in hoe hij ervoor staat, wat er voor nodig is om optimaal vitaal te worden en te blijven en waar hij zelf invloed op heeft. We maken medewerkers bewust van alle aspecten in het leven die de vitaliteit bepalen en laten zien hoe deze elkaar onderling beïnvloeden. Op fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel, zingevingsvlak en op het gebied van zelfsturing/proactiviteit.

Vanuit bewustzijn en inzicht in hoe het ervoor staat, gaat je werknemer deze dag al concreet aan de slag. We reiken concrete handvatten aan en inspireren door middel van een aantal interactieve oefeningen om (vervolg-) stappen te gaan definiëren in de richting van meer vitaliteit, een betere balans en meer energie in “werk & leven”. Jouw medewerker staat vanaf nu zelf aan het roer.

Sleutelwoorden in de workshop zijn: bewustwording, helder zelfinzicht, eigen regie, intrinsieke motivatie, vitaliteitsdoelen stellen en vanuit een concreet Plan van Aanpak aan de slag.

Vooraf vullen de deelnemers individueel de integrale vitaliteitscheck in, zodat we tijdens de workshop direct aan de slag kunnen. Tijdens de workshop werken we in kleine groepen van 10 – 15 deelnemers om de interactie en persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze training ‘Vitaliteitscheck in 1 dag’? Neem dan gerust contact met ons op en / of download de productsheet met meer informatie.