Als organisatieadviesbureau biedt MARK in Company advies, individuele coachingstrajecten en groepsgewijze vitaliteitsprogramma’s. De programma’s kenmerken zich door een integrale en pragmatische benadering van balans en vitaliteit.

Een integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach van MARK in Company coacht en niet alleen op het fysieke vlak maar vooral ook op mentaal-, sociaal-emotioneel- en zingevingsvlak en op het gebied van proactiviteit (zelfsturing, eigen regie). Deze integrale en pragmatische benadering van balans en vitaliteit werkt en geeft resultaat. Lees het persoonlijke verhaal van Jacqueline Hameetman.

Ontwerp zonder titel (5)

Veel uren werken, veel in de auto & veel praten

Het is 2008, ik ben 28 jaar en werk tweeëneenhalf jaar als consultant. Ik heb een goede baan, een goed salaris, een leaseauto, een laptop, een goed sociaal leven, met mij gaat het goed… Toch?

Ik rijd op de snelweg naar kantoor. Het is druk op de weg. Met gemengde gevoelens zit ik in de auto. Ik weet dat ik al een poos mijn werk niet meer zo leuk vind. Veel achter de pc, veel uren maken, veel in de auto, veel praten over slimme dingen met slimme mensen in veelal grijze pakken. De inhoud, inkoopadvisering, staat ver van mij af. Ik heb geen idee wat ik wel leuk vind en wie ik ben, dus ik ga gewoon maar door. Ik loop naar binnen, maak wat korte praatjes en ga achter mijn bureau zitten. Ik klap mijn laptop open, het scherm duizelt me voor mijn ogen. Wat doe ik hier. Waarom ben ik naar kantoor gereden? Ik wil hier helemaal niet zijn, ik voel me helemaal niet goed, ik ben heel moe! Ik barst in tranen uit. Ik weet het allemaal niet meer. Wat moet ik nu? Ik ga weer naar huis, niet wetende dat ik pas zes maanden later weer op kantoor zal verschijnen.

Alleen maar dingen doen die ik echt wil

Ik heb een burn-out! Mijn gedachten razen met 180 km per uur door mijn hoofd, mijn lijf voelt als een zoutzak. Ik kan geen twee geluiden tegelijk horen, ik kan niet focussen. Ik ben mega emotioneel. Waar komen al die emoties vandaan, wat bizar, wat gebeurt er allemaal? En ergens……. deep-down, voelt het alsof dit de bedoeling is. Alsof ik liefdevol in een hoekje gesmeten ben met de boodschap: ga nu maar eens stilstaan, rust nemen, voelen, zijn en nadenken over wie je bent en wat je écht graag wil in je leven.

Zes maanden later ga ik weer re-integreren en ik voel direct dat mijn opgebouwde energie weer daalt. Mijn werkgever ziet dit ook en vraagt wat ik wil. Ik heb geen idee. Ik mag erover nadenken. En dat deed ik. Ik wilde stoppen als consultant en een loopbaantraject om erachter te komen wat ik wel wil. En zo geschiedde. Ik werd baanzoekend en alles was mogelijk. Ik ging verder herstellen en besloot toen heel duidelijk dat ik alleen nog maar dingen zou doen, die ik echt wilde, als mijn hart het wilde, als het goed voelde, als ik er blij van werd. En niet meer, omdat het moest van mijn hoofd of omdat het carrièretechnisch en maatschappelijk gezien, goed zou lijken.

Mezelf beter leren kennen

Mijn burn-out heeft mij onwijs geholpen. Het heeft mij op mijn goede pad gezet en mijn bewustwordings- en heelwordingsproces aangezet. Ik ging op onderzoek en mocht leren voelen, begrijpen en kiezen. Wat vertelt mijn lijf me, wat vertellen mijn emoties me? Wat denk ik allemaal en welke gedachten helpen me verder of juist niet? Wat vertelt mijn hart me, mijn ziel me, wat zijn mijn talenten, wat is mijn passie, waar mag en kan ik waarde toevoegen? Ben ik eerlijk naar mezelf en naar anderen? Hoeveel hooi heb ik op mijn vork en mag dat wellicht wat minder? Wat is er tussen hemel en aarde en hoe kan ik mij verbinden met dit grotere geheel? Ik ben mezelf beter gaan leren kennen en meer naar mijn hart, gevoel en lijf gaan luisteren.

Het is 2019. Ik ben 38 en nu drie jaar aan het werk als zzp’er. Ik ben super dankbaar voor het pad dat ik heb mogen afleggen als mens en als zelfstandig coach en trainer. Er is meer richting, balans, rust en zachtheid in mijn leven. Ik werk met mooie mensen, fijne opdrachtgevers en collega’s. Ik houd van samenwerken, kansen en mogelijkheden zien, pionieren, blijven groeien. Ik houd van mensen helpen ontwikkelen, mensen in contact brengen met zichzelf, met hun hart, hun pad, hun IQ, EQ, FQ, SQ en Pro activiteit, oftewel integraal werken als coach en trainer. Vanuit liefde, verbinding en vertrouwen. Mijn eigen on-going ontwikkelingsreis is mijn werk geworden. Hoe gaaf!

Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy free download
download micromax firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy free download