Individuele Vitaliteitscoaching

Als je medewerkers lekker in hun vel zitten, zijn ze productiever en minder vaak ziek. Individuele vitaliteitscoaching draagt bij aan de motivatie van je medewerkers om aan een gezonde leefstijl te werken. Dat zorgt voor meer energie en minder stressklachten. Een win- win situatie voor werkgever en werknemer.

Wat houdt individuele vitaliteitscoaching in?

Samen met je medewerker zoeken we naar alle puzzelstukjes die ervoor zorgen dat hij zich weer vitaal gaat voelen. Belangrijk hierbij is dat de medewerker zelf weer de regie pakt op zijn of haar eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

We starten met een integrale vitaliteitscheck. Aan de hand daarvan bepaalt de medewerker zelf zijn eigen doelen. We werken tijdens de coachsessies onder andere aan:

  • Het effectiever omgaan met stress en werkdruk.
  • Voedings- en beweeggewoontes die het meeste energie opleveren en leiden tot een gezond gewicht.
  • Inzicht in de eigen gedachten en overtuigingen die van invloed zijn op hun gedrag.
  • Zowel de oorzaken als de gevolgen van disbalans.

Waarom een coach van MARK in Company?

Onze totaalaanpak zorgt voor duurzame en diepgaande resultaten. Een integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach van MARK in Company coacht en adviseert namelijk niet alleen op het fysieke vlak maar vooral ook op mentaal-, sociaal-emotioneel- en zingevingsvlak en op het gebied van proactiviteit (zelfsturing, eigen regie).

Welke medewerkers en leidinggevenden coachen wij?

We werken met medewerkers en leidinggevenden die vanuit preventief oogpunt aan hun eigen vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en optimale totaalbalans willen werken. Maar ook met medewerkers die al klachten hebben, disbalans ervaren of uitgevallen zijn met leefstijl- en/of stressgerelateerde klachten. Hierbij is intrinsieke motivatie erg belangrijk.

Locatie

De coaching vindt incompany plaats of in een externe neutrale coachruimte, in overleg met jou en de medewerker die wij coachen. Als jij of je medewerker kiest voor een externe locatie, berekenen we deze kosten door.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze individuele leefstijl- en vitaliteitscoaching? Neem dan gerust contact met ons op en / of download de productsheet met meer informatie over onze leefstijl- en vitaliteitscoaching.